4 Myter Om CBD-olie

Nu hvor CBD (Cannabidiol), tager helsemarkedet med storm og bliver en trend, er der nogle spørgsmål som der opstår i folks sind. Sådanne spørgsmål, hvis de efterlades uoplyst, fører ofte til spredning af vildledende oplysninger rundt omkring.
CBD-industrien er stadig ung og for at stoppe myterne, som folk antager, tager denne artikel nogle få af dem og diskuterer dem i detaljer. Læs videre, da du måske kommer til at støde på nogle af misforståelserne, som denne artikel skal være med til at aflive.

 1. Cannabis Oil Gør Dig Skæv

  Når man foretager et cannabisolie køb er det meget almindeligt, at en forbruger taler tvivl om den euforiske virkning af CBD. Begrundelsen er at, Cannabis sativa plante, siges at være en rig kilde til både THC og CBD.
  For at fjerne denne misforståelse, så lad os få det på det rene. THC er kendt for at have en psykedelisk effekt og påvirker sindet. Det samme gælder dog ikke for Cannabis olie (CBD). Det siges faktisk at udløse 5-HT1 serotonin og TRPV1 receptorer. For at sige det kort, kan cannabis olieforbrug aldrig gøre dig skæv med mindre du tager meget høje mængder.

 2. Der er Meget få Beviser Ved Sundhedsfordelene Om Cannabisolie Hævder Nogen

  Du kan bare høre fra nogen, at CBD-olie kan være effektiv til behandling af sundhedsmæssige udfordringer, men der er ingen konkrete beviser, der understøtter påstanden.
  I virkeligheden er der i betragtning af den voksende popularitet af dette produkt blevet udført en masse klinisk forskning og undersøgelser for at understøtte de sundhedsmæssige fordele ved brugen af cannabisolie. For eksempel antages det at hjælpe på epilepsi anfald, hos små. Hos ældre anses det hos nogen for at være en mulig hjælp på flere angstlidelser.

 3. Al CBD, Der er Afledt af Hamp, er Mere Eller Mindre Den Samme!

  Der er ikke sandt, og det samme kan siges på baggrund af cannabisolie prisforskelle i hele Danmark. Det hele kommer an på kvalitet jo højere bedre, virkning ligesom så meget andet.

 4. Jo Højere Dosis, Jo Bedre er Resultatet

  Der er en specifik dosis afhjælpning og lindring af enhver tilstand, og det gælder også for CBD-olie. Effekten kan variere fra en person til en anden, da forskellene i alder, kost, alder, kropsvægt og er forskellige. Men under ingen omstændigheder bør det antages, at en større dosis vil medføre større lindring. Det kan faktisk vise sig at være farligt tal altid med din læge eller andet fag personale først inden indtagelse. Den bedste måde er at begynde med små doser og gradvist øge indtags mængden.

Konklusion

Så næste gang du skriver “hvor køber man cannabis olie” i søge maskinen kan du nu føler der mere sikker på hvad der er sandt og usandt og føle dig mere sikker på dit køb.